httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Heinz Romirer <h.romi...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] [SOLVED] virtual hosts questions
Date Thu, 24 Oct 2013 09:02:50 GMT
and what was the solution? would be cool if you'd share it with the list :)


2013/10/24 Paolo De Michele <paolo@paolodemichele.it>

>  hi everybody,
>
> I solved the problem
> kind regards
>
>
>  On 10/23/2013 06:36 PM, Paolo De Michele wrote:
>
> I can not help anyone?
> thanks in advance
>
>
>  On 10/23/2013 10:11 AM, Paolo De Michele wrote:
>
> hi everybody,
>
> I have several difficulties to configure virtual hosts on my server with a
> public static IP
> my virtualhost have been populated as well (not by me):
>
> 1.conf
>
> <VirtualHost *:80>
>   DocumentRoot /opt/observium/html/
>   CustomLog /opt/observium/logs/access_log combined
>   ErrorLog /opt/observium/logs/error_log
>   <Directory "/opt/observium/html/">
>     AllowOverride All
>     Options FollowSymLinks MultiViews
>   </Directory>
> </VirtualHost>
>
> 2.conf
>
> <directory /var/www/html/munin>
>
> AuthUserFile /etc/munin/munin-htpasswd
> AuthName "Munin"
> AuthType Basic
> require valid-user
>
>
> ExpiresActive On
> ExpiresDefault M310
>
> </directory>
> ScriptAlias /munin-cgi/munin-cgi-graph /var/www/cgi-bin/munin-cgi-graph
>
> 3 because there is put into listening port directly
>
>
> with these configurations I are not able to see from the web 2.conf
> how do I change the virtual host s to solve the problem?
>
> thanks in advance
> kind regards
>
>
>
>
>

Mime
View raw message