httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tushar Chavan <tushar.cha...@hotmail.com>
Subject RE: [users@httpd] Virtual Hosts and SSL Puzzler
Date Wed, 23 Oct 2013 15:00:12 GMT

 
> Date: Tue, 22 Oct 2013 08:26:57 -0400
> From: dap1@bellsouth.net
> To: users@httpd.apache.org
> Subject: [users@httpd] Virtual Hosts and SSL Puzzler
> 
> I have 3 virtual hosts that for all I can see are configured identically
> other the the obviously needed differences. The same is true of the 3
> crt files.
> 
> <VirtualHost *:443>
>         ServerName public.mydomain.com
>         DocumentRoot /var/www/html
>         SSLEngine on
>         SSLCertificateFile /etc/httpd/SSL/public.crt
>         SSLCertificateKeyFile /etc/postfix/SSL/server.key
> </VirtualHost>
> <VirtualHost *:443>
>         ServerName distrib.mydomain.com
>         DocumentRoot /var/www/html/distrib
>         SSLEngine on
>         SSLCertificateFile /etc/httpd/SSL/distrib.crt
>         SSLCertificateKeyFile /etc/postfix/SSL/server.key
> </VirtualHost>
> <VirtualHost *:443>
>         ServerName mail.mydomain.com
>         DocumentRoot  /usr/local/squirrelmail/www
>         SSLEngine on
>         SSLCertificateFile /etc/httpd/SSL/mail.crt
>         SSLCertificateKeyFile /etc/postfix/SSL/server.key
> </VirtualHost>
> 
> The problem is that 2 of them work perfectly and the lock shows up in
> the browser. With the third (public), I get a gray globe indicating
> partial encryption which does not prevent eavesdropping. I have no clue
> how to debug this or even where to look. Can someone point me in the
> right direction? Thanks.
> 
> 
> 
 		 	   		  
Mime
View raw message