httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Igor Cicimov <icici...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Proxy Config Issues
Date Sat, 17 Nov 2012 23:23:12 GMT
On 18/11/2012 7:55 AM, "Chris Arnold" <carnold@electrichendrix.com> wrote:
>
> I am trying to proxy http://dls.domain.net traffic to
http://private.ip/path/to/page (a different server on our network) but this
is not working (i get a bad gateway error from the outside (WAN) and the
connection times out on the inside(LAN)). Here is the vhost:
>
> <VirtualHost *:80>
>     ServerAdmin administrator@domain.net
>     ServerName dls.domain.net
>
>     ProxyPass /    http://dls.domain.net/
>     ProxyPassReverse /
http://192.168.123.4/welcome/client-software.html
>

This doesnt make sense you are proxying a domain to itself. Please read the
mod_proxy docs and examples.

 ProxyPass /    http://192.168.123.4/somepath/
 ProxyPassReverse /    http://192.168.123.4/somepath/

>     # if not specified, the global error log is used
>     ErrorLog /var/log/apache2/dls.domain.net-error_log
>     CustomLog /var/log/apache2/dls.domain.net-access_log combined
>
> </VirtualHost>
>
> I have both public and private DNS records for dls.domain.net and
firewall is config'd to pass http traffic to the correct server. I can ping
dls.domain.net from the LAN. The access and error logs are empty, as if i
am not even reaching the server. I have cleared/flushed DNS on my laptop
and the server. Http/apache is listening on port 80 on 192.168.123.4
server. What am i missing?
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>

Mime
View raw message