httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From nj00yy_2 <hknj0...@gmail.com>
Subject [users@httpd] Re: Has bug 52965 : "proxy: prefetch request body failed" been fixed?
Date Tue, 17 Jul 2012 09:23:00 GMT
Hi 

I use http server 2.2 as my reverse proxy between my client and my server.
I found some time I got 408 on the client side. Besides,  I got the
following error messages in the error.log on apache http server side:

[Tue Jul 17 01:11:10 2012] [error] [client *.*.*.*] (OS 10060)A connection
attempt failed because the connected party did not properly respond after a
period of time, or established connection failed because connected host has
failed to respond.  : Error reading first chunk  
[Tue Jul 17 01:11:10 2012] [error] (-3)Unknown error: proxy: prefetch
request body failed to *.*.*.*:* (*.*.*.*) from *.*.*.* ()

My configuration is:
Apache Httpd server , http + enable authentication. 

I found there is a bug related to the error. So I want to know whether the
bug is fixed or not. Thanks.

--
View this message in context: http://apache-http-server.18135.n6.nabble.com/Has-bug-52965-proxy-prefetch-request-body-failed-been-fixed-tp4998782p4998783.html
Sent from the Apache HTTP Server - Users mailing list archive at Nabble.com.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message