httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alain Roger <raf.n...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] trouble with virtualhost in http/https
Date Sat, 26 May 2012 19:43:18 GMT
I did as in the documentation:
# Ensure that Apache listens on port 80
Listen 80

# Listen for virtual host requests on all IP addresses
NameVirtualHost *:80

<VirtualHost *:80>
DocumentRoot /www/example1
ServerName www.example1.com

# Other directives here

</VirtualHost>

<VirtualHost *:80>
DocumentRoot /www/example2
ServerName www.example2.org

# Other directives here

</VirtualHost>

everything in the httpd-vhosts.conf file of xampp... but both website have
https...and basically the first defined is the default one...and this is
something i can't allow...
so how to do to be sure that if user is in http://www.website2..loc and
select clicks on link as https...he goes to https://www.website2.loc and
not https://www.website1.loc ?

thx

On Sat, May 26, 2012 at 6:11 PM, Eric Covener <covener@gmail.com> wrote:

> your putting hostnames in <virtualhost> instead of using name-based
> virtualhosts but this doesn't work as you expect.
>
> Try mimicing the examples in the manual and using
>
> NameVirtualHost *:80
> <virtualost *:80>
> ...
> <virtualost *:80>
> ...
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>


-- 
Alain
-----------------------------------------------------------
Windows 7 x64 / Fedora 14 x64
PostgreSQL 8.3.5 / MySQL 5
Apache 2.2.16
PHP 5.3.1
C# 2005-2008

Mime
View raw message