httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Richters, Eriks (US - Arlington)" <ericht...@deloitte.com>
Subject RE: [users@httpd] Apache Hangs when proxying Java Requests with WebLogic Plugin
Date Tue, 15 May 2012 17:56:42 GMT
We had the plugin configured for Debug ALL, as you suggested. Still no sign of an error.  
 Apache just stops responding to all requests.
We've also tried to reproduce this issue by pointing the same proxy to different WebLogic
clusters.  Two other cluster's don't exhibit this behavior.  It's tied to just the one.  We're
currently combing through configurations to check for differences.  At a high level, it's
the same versions of Windows, WebLogic, and Java.
Local content in Apache never causes the hang. As does content in the other apps that are
being proxied.
Thanks for the help!

From: Kevin Castellow [mailto:kev.castellow@gmail.com]
Sent: Monday, May 14, 2012 10:22 PM
To: users@httpd.apache.org
Subject: Re: [users@httpd] Apache Hangs when proxying Java Requests with WebLogic Plugin

The weblogic plugin also has option to debug.  Have you verified the plugin does not show
the error?
Add Debug ALL and by default it should log to /tmp directory.
Are you able to serve content in other directories that may have content locally stored on
Apache and that do not trigger plugin?



On Mon, May 14, 2012 at 4:05 PM, Richters, Eriks (US - Arlington) <erichters@deloitte.com<mailto:erichters@deloitte.com>>
wrote:
Hello Everyone,
I've run into a problem where Apache Hangs after several requests when proxying some Java
based dashboards.  Pretty consistently, the dashboard loads fine the first four or five times,
on the next time Apache is hung.    It just stops responding to all requests, including the
standard Apache status page.   Apache never seems to come back on its own. Only when it's
restarted.
The problem only happens with these java-based dashboards.   It doesn't hang on other content
even going out to hundreds of requests.
Apache's logs don't show an error, basically it just stops responding.  It would seem like
it stopped getting requests.    I'd love to have an error to search on.
CPU, Memory, IO all seem to be normal like it's not doing anything.
We're running Apache 2.2.21 on Windows Server 2003, with the WebLogic Proxy Plugin.   The
backend server is  WebLogic 10.3.3, with Java 1.6.30.
SSL is configured between  WebLogic and Apache, but we're not seeing SSL errors.
Does anyone have any suggestions or comments to help resolve this error?
Thank You!



This message (including any attachments) contains confidential information intended for a
specific individual and purpose, and is
protected by law. If you are not the intended recipient, you should delete this message.

Any disclosure, copying, or distribution of this message, or the taking of any action based
on it, is strictly prohibited.
v.E.1



Mime
View raw message