httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Noel Butler <noel.but...@ausics.net>
Subject Re: [users@httpd] PHP doesn't process pages
Date Sun, 22 Apr 2012 07:34:35 GMT
On Sun, 2012-04-22 at 00:41 -0400, John Iliffe wrote:


> > AddType application/x-httpd-php .php
> 
> I did this and get the same result as before.
> 
> The complete PHP configuration is:
> 
>   LoadModule php5_module        modules/libphp5.so
> 
> <Filesmatch \.php$>
>         SetHandler application/x-httpd-php
> </FilesMatch>
> 
> AddType application/x-httpd-php .php
> 



What's with the filesmatch, you don't need it here, simply

    LoadModule php5_module        modules/libphp5.so
    AddType application/x-httpd-php .php

.... should get it working.


You need to tell us the exact command you used to configure and build,
both httpd and php, I have a standard way of configuring for my dev
stuff, which works, it has to,  because its also what I use in
production.

./configure --prefix=/usr/local/apache --enable-so --enable-modules=all
--enable-mods-static=all --disable-dav --enable-suexec
--with-suexec-docroot=/var/www --with-suexec-caller=apache
--with-suexec-logfile=/var/log/apache/suexec_log --with-included-apr
--disable-option-checking --with-mysql --disable-util-dso --enable-ssl

and for php...

./configure --with-apxs2=/usr/local/apache/bin/apxs --enable-ftp
--enable-calendar --enable-bcmath --with-open
ssl --enable-magic-quotes --with-gd --with-zlib
--with-zlib-dir=/usr/include --with-gettext --with-mysql --wit
h-mysqli --with-mysql-sock --with-jpeg-dir=/usr --with-png-dir=/usr
--with-mcrypt --enable-mbstring


I note your using php 5.4.0 - all my testing has been with 5.3.10 and is
done on Slackware, but I do have one RHEL 5.2
I'll throw 5.4 on the dev box if I get a chance later (almost dinner
time here) and see what blows up :)


> The only other odd point I noticed is the first line about slotmem but I 
> really have no idea what this is or means.
> 

That's nothing to worry about, its a module thats been loaded, but
likely not used

Cheers


Mime
View raw message