httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Daniel <danco...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] 2.4.1 vhost setup
Date Sat, 10 Mar 2012 00:01:47 GMT
Are you by chance using mod_deflate with that config? It caused seg faults
for me as well, but changing the .htaccess code for compression to the code
in Apache's documentation fixed it for me.
On Mar 9, 2012 3:06 PM, "Lester Caine" <lester@lsces.co.uk> wrote:

> OK what am I doing wrong
>
> AH00548: NameVirtualHost has no effect and will be removed in the next
> release /opt/apache2/conf/httpd.conf:**345
>
> But if it has no effect why when I remove it does the machine block my
> access to the virtual host directories? What have I got wrong?
>
> I've also got one application which is running fine on Apache2.2/PHP5.3.10
> but is giving me seg faults on Apache2.4.1/PHP5.4 ... yet all other sites
> are running fine.
>
> --
> Lester Caine - G8HFL
> -----------------------------
> Contact - http://lsces.co.uk/wiki/?page=**contact<http://lsces.co.uk/wiki/?page=contact>
> L.S.Caine Electronic Services - http://lsces.co.uk
> EnquirySolve - http://enquirysolve.com/
> Model Engineers Digital Workshop - http://medw.co.uk//
> Firebird - http://www.firebirdsql.org/**index.php<http://www.firebirdsql.org/index.php>
>
> ------------------------------**------------------------------**---------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.**apache.org<users-unsubscribe@httpd.apache.org>
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>

Mime
View raw message