httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Mysterious Mose" <webmas...@drdemento.com>
Subject Re: [users@httpd] SetEnvIf failure or success?
Date Thu, 22 Mar 2012 16:57:32 GMT
Hello again Lance,

> PCRE version 7.8 2008-09-05
>    re>  @^/(.*)/umg-(.*)(.html|/(.*)?)$@
> data> /umgs/umg-up.dlt.sslcerts.mgttool/umgs.php
>   0: /umgs/umg-up.dlt.sslcerts.mgttool/umgs.php
>   1: umgs
>   2: up.dlt.sslcerts.mgttool
>   3: /umgs.php
>   4: umgs.ph

    Wow, this is a very handy tool I have never heard of before! Thanks
for mentioning it, I'm sure it will be handy for me to use in the
future.

> SetEnvIf REQUEST_URI "^/(.*)/umg-(.*)(.html|/(.*)?)$" UMG="arbitrary"
>
>       And I still see the same empty results (UMG=- logged).
>
> This suggests the SetEnvIf pattern match is failing, because otherwise I
> SHOULD
> be getting a value of "arbitrary" assigned, right?

    A brute force way to debug this would be to temporarily try:

SetEnvIf REQUEST_URI "^(.*)$" UMG=$1

    Or even something simpler like:

SetEnvIf REQUEST_URI "." UMG="arbitrary"

    Then see what you get. If still nothing, it's apparently not even
testing this condition. If you get what you expect, then gradually
build up to the regexp you want, and see at what point you stop
getting data.

MM



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message