httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Lester Caine <les...@lsces.co.uk>
Subject Re: [users@httpd] 2.4.1 vhost setup
Date Sat, 10 Mar 2012 00:25:10 GMT
Daniel wrote:
>>     OK what am I doing wrong
>>
>>     AH00548: NameVirtualHost has no effect and will be removed in the next
>>     release /opt/apache2/conf/httpd.conf:__345
>>
>>     But if it has no effect why when I remove it does the machine block my
>>     access to the virtual host directories? What have I got wrong?
>>
>>     I've also got one application which is running fine on Apache2.2/PHP5.3.10
>>     but is giving me seg faults on Apache2.4.1/PHP5.4 ... yet all other sites
>>     are running fine.

> Are you by chance using mod_deflate with that config? It caused seg faults for
> me as well, but changing the .htaccess code for compression to the code in
> Apache's documentation fixed it for me.

No mod_deflate ... it's a 'basic' build of the 2.4.1 with php the only 'extra' 
but see other post ... it's working now - go figure.

-- 
Lester Caine - G8HFL
-----------------------------
Contact - http://lsces.co.uk/wiki/?page=contact
L.S.Caine Electronic Services - http://lsces.co.uk
EnquirySolve - http://enquirysolve.com/
Model Engineers Digital Workshop - http://medw.co.uk//
Firebird - http://www.firebirdsql.org/index.php

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message