httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dennis Jacobfeuerborn <denni...@conversis.de>
Subject Re: [users@httpd] FilterProtocol cache=no not working correctly in 2.3.15?
Date Mon, 05 Dec 2011 21:23:52 GMT
On 12/05/2011 08:56 PM, Nick Kew wrote:
> On Mon, 05 Dec 2011 20:33:57 +0100
> Dennis Jacobfeuerborn<dennisml@conversis.de>  wrote:
>
>
>> Ok, so here is what I found out so far.
>
> Thanks!  Looks like we have some useful information here.
> I'll take a look at the source and see if I can see anything
> that looks like the cause of what you describe.  Please
> bug me if I drop the ball on this!
>
> Can I take it the solution you found is a satisfactory solution
> to your original question?
>
>> ap_register_output_filter_protocol("ADVERT", advert_filter, NULL,
>> AP_FTYPE_CONTENT_SET,
>> AP_FILTER_PROTO_CHANGE|AP_FILTER_PROTO_CHANGE_LENGTH|AP_FILTER_PROTO_NO_CACHE);
>>
>> With this I only get 200 responses as desired.

Yes, this is the best approach I think and it provides the desired result.

Regards,
   Dennis

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message