httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From KESTAR <perathkart...@gmail.com>
Subject [users@httpd] ReverseProxy is not working
Date Thu, 08 Dec 2011 12:11:59 GMT


I installed Apache Httpd server "httpd-2.2.19-win32-x86-openssl-0.9.8r" on
Windows 2008 Server R2.

I have a java applications deployed in weblogic in another machine. I am
trying to set up reverse proxy to that application.

This is how I set up ReverseProxy in httpd.conf

###########################

ProxyRequests Off
<Proxy *>
Order deny,allow
Allow from all
</Proxy>

NameVirtualHost	WIN-9MN2TINIKMO:8090

<VirtualHost WIN-9MN2TINIKMO:8090>
ServerName WIN-9MN2TINIKMO
ProxyPreserveHost Off
	<Location "/oaam_server/">
	Order deny,allow
	Allow from all
	ProxyPass http://172.16.30.189:14300/oaam_server/
	ProxyPassReverse http://172.16.30.189:14300/oaam_server/
	</Location>
	<Location "/ShoppingCart/">
	Order deny,allow
	Allow from all
	ProxyPass http://172.16.30.189:7001/ShoppingCart
	ProxyPassReverse http://172.16.30.189:7001/ShoppingCart
	</Location>
	
</VirtualHost>

##########################

But when I test configuration with URL as
http://WIN-9MN2TINIKMO:8090/ShoppingCart, the request is not proxied to the
application. 

In error logs it says...

[Thu Dec 08 16:14:14 2011] [error] [client 172.16.30.105] File does not
exist: C:/Apache2.2/htdocs/ShoppingCart
[Thu Dec 08 16:21:06 2011] [error] [client 172.16.30.189] File does not
exist: C:/Apache2.2/htdocs/favicon.ico
[Thu Dec 08 16:21:09 2011] [error] [client 172.16.30.189] File does not
exist: C:/Apache2.2/htdocs/favicon.ico
[Thu Dec 08 16:21:13 2011] [error] [client 172.16.30.189] File does not
exist: C:/Apache2.2/htdocs/ShoppingCart
[Thu Dec 08 16:25:33 2011] [error] [client 172.16.30.105] File does not
exist: C:/Apache2.2/htdocs/oaam_server

Eventhough I configured proxy as shown above, apache server is looking for
resources in htdocs only. I also uncommented mod_proxy and mod-proxy_http
modules in httpd.conf file

Am I missing any other settings??

Pls help http://old.nabble.com/file/p32934121/httpd.conf httpd.conf 
-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/ReverseProxy-is-not-working-tp32934121p32934121.html
Sent from the Apache HTTP Server - Users mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message