httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From jasp...@jj4it.com
Subject Re: [users@httpd] Jpeg files only part served half blank
Date Sat, 29 Oct 2011 01:52:22 GMT
Thank you very much Tom and Nick,
yes it was "EnableSendfile off" and i did need to do hard refresh  
(shift and reload in firefox)

looks like "EnableSendfile" should be set to off by default?

thanks again!

jasper

Quoting Nick Kew <nick@webthing.com>:

> On Wed, 26 Oct 2011 01:36:10 +1000
> jasperj@jj4it.com wrote:
>
>> Thanks Tom,
>> have tried uncommenting in conf file EnableSendfile off, EnableMMAP
>> off and (EnableSendfile off + EnableMMAP off)
>>
>> current config has
>> -----
>> EnableMMAP off
>> EnableSendfile off
>> -----
>>
>> still have problem, some jpeg's (even quite large ones) load ok and
>> others some small don't (always at the same point in picture).  Very
>> strange, and annoying
>
> Sounds like a browser cache.  Try hard-reload if your browser
> supports it, or try another browser.
>
> --
> Nick Kew
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message