httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From DW <xfs...@hotmail.com>
Subject [users@httpd] Re: Apache server not serving pages
Date Sat, 16 Jul 2011 00:35:37 GMT

What is your web address for us try try from our end?  If it is working
from our machines then you will need to check the configurations of your
desktop (not the server).

hth




vinay tyagi wrote:
> Hello,
> I am using wamp stack on windows xp.
> Lately I installed norton 2012 trial antivirus but uninstalled it and
> moved back to my free avast antivirus.
> Now my wamp is not serving pages.
> 
> Everything is working fine
> 
> I have checked with netstat that the address/port (0.0.0.0:80) is used by
> httpd.exe
> 
> Apache error log is
> 
> 
> resuming normal operations
> [Fri Jul 15 22:35:07 2011] [notice] Server built: Oct 18 2010 01:58:12
> [Fri Jul 15 22:35:07 2011] [notice] Parent: Created child process 3736
> [Fri Jul 15 22:35:07 2011] [notice] Child 3736: Child process is running
> [Fri Jul 15 22:35:07 2011] [notice] Child 3736: Acquired the start mutex.
> [Fri Jul 15 22:35:07 2011] [notice] Child 3736: Starting 64 worker threads.
> [Fri Jul 15 22:35:07 2011] [notice] Child 3736: Starting thread to listen on
> port 80.
> 
> which seems fine to me.
> 
> I ve tried disabling my firewall and turning off my antivirus
> 
> I've changed my port number to 8080.
> It seems something is refusing access to apache as it is running fine.
> 
> One more thing I could not disable my firewall from the GUI. i had to use
>  cmd services.msc.
> 
> Please Help..
> 


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message