httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dirk Verleysen <d...@verleysen.net>
Subject Re: [users@httpd] Resource interpreted as .... but transferred with MIME type text/html
Date Thu, 14 Jul 2011 10:22:38 GMT
I changed DefaultType into application/octet-stream but that didn't 
solve it either.

Op 14/07/2011 11:45, Dirk Verleysen schreef:
> I'm new to Apache and I'm having a problem deploying on a Windows Server.
>
> I'm getting the above error message (in Chrome) but the look of the 
> site is without images or stylesheet. Also the Javascripts aren't 
> working.
>
> The Apache server redirects port 80 to my application at port 7777 and 
> adds an extension to the URL with rewrite engine.
>
> Going directly to port 7777 displays me the correct webpage.
>
> Any idea what is wrong ?
>
> Dirk
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server 
> Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>
>



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message