httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kevin Christensen <ksch...@cdrgts.com>
Subject Re: [users@httpd] Installing Subversion support for Apache
Date Tue, 21 Jun 2011 17:44:30 GMT
On 6/21/2011 10:57 AM, Yehuda Katz wrote:
> On Tue, Jun 21, 2011 at 12:35 PM, Kevin Christensen 
> <kschris@cdrgts.com <mailto:kschris@cdrgts.com>> wrote:
>
>     On 6/20/2011 10:11 PM, Yehuda Katz wrote:
>>     On Mon, Jun 20, 2011 at 4:21 PM, Kevin Christensen
>>     <kschris@cdrgts.com <mailto:kschris@cdrgts.com>> wrote:
>>
>>         "httpd.exe: Syntax error on line 83 of C:/Program Files
>>         (x86)/Apache Software Foundation/Apache2.2/conf/httpd.conf:
>>         LoadModule takes two arguments, a module name and the name of
>>         a shared object file to load it from"
>>
>>         The line the error specifically refers to is the following:
>>
>     LoadModule dav_module modules/mod_dav.so
>
>
> When I had a similar problem, in one case it was caused by 
> non-printing characters in the middle of the line and in another by a 
> bad line ending. Your line endings should be consistent (on my Windows 
> servers I use CRLF).
> Since you are on Windows, a program like Notepad++ can quickly help 
> you find problems like that.
>
> - Y

Thanks. I took your recommendation, downloaded Notepad++ and ran it 
through there. I definitely had some extraneous characters that I 
cleared out so Apache is now loading those modules and working.

Mime
View raw message