httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Igor Galić <i.ga...@brainsware.org>
Subject Re: [users@httpd] URI with European characters‏
Date Fri, 04 Feb 2011 07:55:58 GMT

----- "NLR REDDY" <nlrreddy@live.com> wrote:

> Hi,
> 
> We are implementing a German language website but our servers are
> located in USA. We have created files and folders for the site in
> german characters (like schließen.html). Now, the problem is apache is

What's your filesystem's locale?
What's the locale you're starting httpd with?


> unable to decode when the user clicks a link which has uri with german
> characters. I see 404 status message even though I can see the file in
> the folder. Can anyone help me resolve the issue.

What's your DefaultCharset?
http://httpd.apache.org/docs/current/mod/core.html#adddefaultcharset

> version of apache being used: 2.0.52.

That release is, at a rough estimate, 734 years old, but we'll assume
it's not at fault for this issue.

> Thanks

i

-- 
Igor Galić

Tel: +43 (0) 664 886 22 883
Mail: i.galic@brainsware.org
URL: http://brainsware.org/

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message