httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jeremy Carroll <jer...@topquadrant.com>
Subject [users@httpd] mod_mbox and % in message id, % => %25 defect ?
Date Thu, 11 Nov 2010 02:22:17 GMT

I am a newbie here, and apologies in advance if this is a repeat or 
otherwise undesirable.

I was trying to understand why in this archive
http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/incubator-general/201011.mbox/browser 

messages from Mattmann, Chris A (388J) do not load, such as the second.

Using firefox, if I open link in new tab, I get:
http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/incubator-general/201011.mbox/ajax/%3CC8F432CA.238DB%Chris.A.Mattmann@jpl.nasa.gov%3E

which has the obvious perecent escape problem of not having escaped the 
% in the message id.

Fix this and

http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/incubator-general/201011.mbox/ajax/%3CC8F432CA.238DB%25Chris.A.Mattmann@jpl.nasa.gov%3E



returns appropriate XML content

c.f.
http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/incubator-general/201011.mbox/%3CC8F432CA.238DB%25Chris.A.Mattmann@jpl.nasa.gov%3E



I do not know which version of httpd and/or mod_mbox is being used on 
that server.

Do I need to report this somewhere?

Jeremy




---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message