httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Eric Covener <cove...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Apache Tomcat Load Balancing with mod_proxy not working
Date Mon, 13 Sep 2010 14:43:44 GMT
On Mon, Sep 13, 2010 at 7:30 AM, Amol Puglia <amolcpuglia@yahoo.com> wrote:
>
> Hello Eric,
>
> Thanks for the response.
>
> I have now mentioned the different route.
>
> <Engine name="Catalina" defaultHost="localhost" jvmRoute="tomcat5">
> > <Engine name="Catalina" defaultHost="localhost" jvmRoute="tomcat4">
>
> My problem is i am trying to acheive load balancing with mod_proxy module.
>
> When i am trying to access http URL,it's not gettign redirected to tomcat servers and
just giving apache home page.
>
>  and
>
> When i am trying to access https URL,i am getting error page is not loading.
>
> kindly help me to find out why apache is not redirecting request to tomcat.


Your request probably isn't hitting the virtual host that you setup
the proxy directives in.  Maybe the ifDefine is confusing things, or
maybe your apachectl -S says you have dead vhosts, maybe your not
testing with SSL on the frontend...

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message