httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Amol Puglia <amolcpug...@yahoo.com>
Subject Re: [users@httpd] Apache Tomcat Load Balancing with mod_proxy not working
Date Tue, 14 Sep 2010 05:42:54 GMT
Hello Eric,

I have tested my virtual host configuration using command apachectl -S and it's saying syntax
OK.

bash-3.00# ./apachectl -S
VirtualHost configuration:
Syntax OK
bash-3.00#

I have added same proxy configuration outside virtual host and it is not working there as
well.

kindly guide and let me know if i am missiong anything in the configuration.

<Proxy balancer://tomcatservers>
   BalancerMember ajp://server_name:8009 route=tomcat4 retry=60
   BalancerMember ajp://server_name:8010 route=tomcat5 retry=60
</Proxy>

<Location /*>
   Allow From All
   ProxyPass balancer://tomcatservers/* stickysession=JSESSIONID nofailover=off
</Location>

--- On Mon, 9/13/10, Eric Covener <covener@gmail.com> wrote:

From: Eric Covener <covener@gmail.com>
Subject: Re: [users@httpd] Apache Tomcat Load Balancing with mod_proxy not working
To: users@httpd.apache.org
Date: Monday, September 13, 2010, 8:13 PM

On Mon, Sep 13, 2010 at 7:30 AM, Amol Puglia <amolcpuglia@yahoo.com> wrote:
>
> Hello Eric,
>
> Thanks for the response.
>
> I have now mentioned the different route.
>
> <Engine name="Catalina" defaultHost="localhost" jvmRoute="tomcat5">
> > <Engine name="Catalina" defaultHost="localhost" jvmRoute="tomcat4">
>
> My problem is i am trying to acheive load balancing with mod_proxy module.
>
> When i am trying to access http URL,it's not gettign redirected to tomcat servers and
just giving apache home page.
>
>  and
>
> When i am trying to access https URL,i am getting error page is not loading.
>
> kindly help me to find out why apache is not redirecting request to tomcat.


Your request probably isn't hitting the virtual host that you setup
the proxy directives in.  Maybe the ifDefine is confusing things, or
maybe your apachectl -S says you have dead vhosts, maybe your not
testing with SSL on the frontend...

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org




      
Mime
View raw message