httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Florian Lindner <mailingli...@xgm.de>
Subject [users@httpd] Problem setting up SSL Proxy
Date Fri, 06 Aug 2010 19:16:45 GMT
Hello!

I want to set up an local ssl proxy. I have an certificate for 
*.centershock.net and want domains like xgm.de to be accessible with SSL. 
System is Debian Lenny

I added an rewrite entry to my SSL virtual host:

        RewriteEngine On
        RewriteLog      /var/log/apache2/sslproxy.log
        RewriteLogLevel 6

        RewriteMap   domains      txt:/etc/apache2/sslproxy.map

        RewriteCond  %{HTTP_HOST} ^(.*-.*)\..*\..* [NC]
        RewriteRule  ^(.+)$       http://${domains:%1}$1 [P,L]


The sslproxy.map:
	xgm-de     xgm.de

mod_rewrite, proxy and proxy_http are active. mod_proxy permissions from 
proxy.conf

        ProxyRequests On
        <Proxy *>
                AddDefaultCharset off
                Order deny,allow
                Deny from all
                Allow from centershock.net
        </Proxy>

Now I expect that I can access http://xgm.de/forum/ from 
https://xgm.centershock.net/forum/ but all I get is a 403 error everywhere.

The RewriteLog looks fine:
138.246.2.7 - - [06/Aug/2010:21:14:40 +0200] [xgm-
de.centershock.net/sid#bde8a0][rid#eb54f8/initial] (2) init rewrite engine 
with requested uri /forum
138.246.2.7 - - [06/Aug/2010:21:14:40 +0200] [xgm-
de.centershock.net/sid#bde8a0][rid#eb54f8/initial] (3) applying pattern '^(.
+)$' to uri '/forum'
138.246.2.7 - - [06/Aug/2010:21:14:40 +0200] [xgm-
de.centershock.net/sid#bde8a0][rid#eb54f8/initial] (4) RewriteCond: 
input='xgm-de.centershock.net' pattern='^(.*-.*)\..*\..*' [NC] => matched
138.246.2.7 - - [06/Aug/2010:21:14:40 +0200] [xgm-
de.centershock.net/sid#bde8a0][rid#eb54f8/initial] (6) cache lookup FAILED, 
forcing new map lookup
138.246.2.7 - - [06/Aug/2010:21:14:40 +0200] [xgm-
de.centershock.net/sid#bde8a0][rid#eb54f8/initial] (5) map lookup OK: 
map=domains[txt] key=xgm-de -> val=xgm.de
138.246.2.7 - - [06/Aug/2010:21:14:40 +0200] [xgm-
de.centershock.net/sid#bde8a0][rid#eb54f8/initial] (2) rewrite '/forum' -> 
'http://xgm.de/forum'
138.246.2.7 - - [06/Aug/2010:21:14:40 +0200] [xgm-
de.centershock.net/sid#bde8a0][rid#eb54f8/initial] (2) forcing proxy-
throughput with http://xgm.de/forum
138.246.2.7 - - [06/Aug/2010:21:14:40 +0200] [xgm-
de.centershock.net/sid#bde8a0][rid#eb54f8/initial] (1) go-ahead with proxy 
request proxy:http://xgm.de/forum [OK]

Can anyone tell me what's wrong?

Thanks,

Florian



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message