httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marco Strullato <marco.strull...@gmail.com>
Subject [users@httpd] 206 return code - problems showing files from a smb share
Date Tue, 04 May 2010 14:30:00 GMT
Hi all, I'm having problems with httpd (httpd-2.2.3-31)

Inside a virtualhost root, I've created a new dir where I mounted a
smb share: mounting this, I gave also the ownership of these files to
apache.

path of the virtualhost: /var/www/e107
path of the share: /var/www/e107/tests
file: icon.jpg

[root@server tests]# ls -l icon.jpg
-rwxrwSrwx 1 apache apache 12066 May  3 09:13 iphone.jpg

I believe the setgid is due to the mount options, but I believe it's
not the point... however this is how I mount the share from fstab:
//<ip>/<share>    /var/www/e107/tests cifs
user,uid=48,gid=48,ro,username=username,password=password 0 0

this is the virtualhost configuration: all other apache configuration
is the centos 5.3 default.

<VirtualHost *:80>
    ServerAdmin mail@address
    ServerAlias intranet
    DocumentRoot /var/www/e107
    ServerName intranet
    ErrorLog logs/intranet-error_log
    CustomLog logs/intranet-access_log common
</VirtualHost>

If I go to http://intranet/tests/icon.jpg

I get:
10.0.1.240 - - [04/May/2010:16:20:44 +0200] "GET /tests/icon.jpg
HTTP/1.1" 206 12066

And I cannot get the icon.


Do you have suggestions?

Thanks

Marco

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message