httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sharl.Jimh.Tsin" <amoiz.sh...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Installation: Enabling HTTPS on 2.2.15 win32 with SSL - throws error.
Date Tue, 11 May 2010 00:55:10 GMT
hi,

you must provide the RSA Private Keys and Certificates in the httpd-ssl.conf

see more here:http://httpd.apache.org/docs/2.2/ssl/ssl_faq.html#aboutcerts

Best regards,
Sharl.Jimh.Tsin



2010/5/11 Bruno Melloni <Bruno.Melloni@chickasaw.net>:
> I am completely new to the Apache Web Server.  I had no problems installing
> and running HTTP.  The problems started when enabling HTTPS.
>
>
>
> I could not find instructions in the documentation but I noticed that
> httpd.conf has two commented sections:
>
>
>
> LoadModule ssl_module modules/mod_ssl.so
>
> Include conf/extra/httpd-ssl.conf
>
>
>
> Where the second one points to a file generated by the install process using
> my installation’s values, and that contains the instructions that I found in
> a (clearly old) google posting.
>
>
>
> It seemed obvious that uncommenting these two lines would enable HTTPS.
> Unfortunately all the reference to httpd-ssl.conf causes Apache Web Server
> to fail to start but puts no information about the cause in the logs.  My
> guess is that I missed doing something.
>
>
>
> Can someone point me in the right direction, or if the steps to enable HTTPS
> on 2.2.15 are documented somewhere, please point me to that documentation?
>
>
>
> Thanks.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message