httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mario Mol <marioh...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] client denied by server configuration, but sometimes works and sometimes not!
Date Tue, 25 May 2010 04:54:34 GMT
Well,

i`ve done apt-get update , so its all fresh new.

Could this be related to some of security mods? For example, mod-security,
qos, psad?

Cheer,s

On 25 May 2010 01:45, Nilesh Govindarajan <lists@itech7.com> wrote:

> On Tue, May 25, 2010 at 2:08 AM, Mario Mol <mariohmol@gmail.com> wrote:
> > Should i open a bug ticket on apache.org ?
> >
> > On 23 May 2010 21:28, Mario Mol <mariohmol@gmail.com> wrote:
> >>
> >> Hy Igor,
> >>
> >> thanks for your attention.
> >>
> >> Is this code above enough?
> >>
> >> <Directory /var/www/sites/dtc>
> >>         Options FollowSymLinks
> >>         Order Allow,Deny
> >>         Allow from all
> >> </Directory>
> >>
> >>
> >> <VirtualHost 174.142.53.80:80>
> >>     ServerName www.gemt.com.br
> >>     Alias /stats /var/www/sites/dtc/gemt.com.br/subdomains/www/logs
> >>     Alias /awstats-icon /usr/share/awstats/icon
> >>     DocumentRoot /var/www/sites/dtc/gemt.com.br/subdomains/www/html
> >>     ServerAlias gemt.com.br
> >>     php_admin_value safe_mode 0
> >>     php_admin_value sendmail_from webmaster@gemt.com.br
> >>     php_value session.save_path
> >> /var/www/sites/dtc/gemt.com.br/subdomains/www/tmp
> >>     <Location />
> >>         php_admin_value open_basedir
> >>
> "/var/www/sites/dtc:/usr/lib/php:/tmp:/usr/share/pear:/var/lib/dtc/etc/dtc404:/usr/share/php:/usr/local/lib/php/phplib:"
> >>     </Location>
> >>     RewriteEngine on
> >>     RewriteRule ^/cgi-bin/(.*) /cgi-bin/sbox/$1 [PT]
> >>     ErrorLog /var/www/sites/dtc/
> gemt.com.br/subdomains/www/logs/error.log
> >>     LogSQLTransferLogTable gemt_com_br$www$xfer
> >>     LogSQLScoreDomain gemt.com.br
> >>     LogSQLScoreSubdomain www
> >>     LogSQLScoreTable dtc.http_accounting
> >>     DirectoryIndex index.php index.cgi index.pl index.htm index.html
> >> index.php4
> >> </VirtualHost>
> >>
> >> Thanks,
> >>
> >>
> >>
> >> On 23 May 2010 21:14, Igor Cicimov <icicimov@gmail.com> wrote:
> >>>
> >>> Hi Mario,
> >>>
> >>> Are you running mixed http and ssl configuration? Do you have any
> >>> authentications set on the directories? Any redirections maybe between
> http
> >>> and ssl?  I think the best would be to print the relevant parts of your
> >>> configuration here so we can have a look.
> >>>
> >>> Cheers,
> >>> Igor
> >>>
> >>> On Mon, May 24, 2010 at 9:12 AM, Mario Mol <mariohmol@gmail.com>
> wrote:
> >>>>
> >>>> Hy,
> >>>>
> >>>> i didi that already, this problem some times happen and some times
> not.
> >>>>
> >>>> Very wierd!
> >>>>
> >>>> On 23 May 2010 20:10, Igor Cicimov <icicimov@gmail.com> wrote:
> >>>>>
> >>>>> Set the file prmisions to 755
> >>>>>
> >>>>> Sent from my phone
> >>>>>
> >>>>> On May 24, 2010 1:49 AM, "Mario Mol" <mariohmol@gmail.com>
wrote:
> >>>>>
> >>>>> Hy,
> >>>>>
> >>>>> this is my first message at this group, after more than 10 years
> using
> >>>>> apache =)
> >>>>>
> >>>>>
> >>>>> I`m using apache on a brand new server and i`ve installed a DTC
to
> help
> >>>>> me manage many virtual hosts.
> >>>>>
> >>>>> But i have a website running on this server that, some times, do
not
> >>>>> shows images (shoing that `x` of file not found).
> >>>>>
> >>>>> error.log:
> >>>>> [Sun May 23 08:49:56 2010] [error] [client 189.82.133.147] client
> >>>>> denied by server configuration:
> >>>>> /var/www/sites/dtc/
> gemt.com.br/subdomains/www/html/imagens/layout/fundo_topo.gif,
> >>>>> referer:
> http://www.gemt.com.br/index.php?conteudo=noticias&materia=13722
> >>>>>
> >>>>> At apache2.conf i`ve added this to garantee:
> >>>>> <Directory /var/www/sites/dtc>
> >>>>>         Options FollowSymLinks
> >>>>>         Order Allow,Deny
> >>>>>         Allow from all
> >>>>> </Directory>
> >>>>>
> >>>>> What i think that this is a bug is that most of time it works but
> >>>>> sometimes not.
> >>>>>
> >>>>> Any ideias?
> >>>>>
> >>>>> Thanks  a lot!
> >>>>>
> >>>>> Server Version:
> >>>>>
> >>>>> Linux cl-t95-371cl 2.6.26-2-amd64 #1 SMP Tue Mar 9 22:29:32 UTC
2010
> >>>>> x86_64 GNU/Linux
> >>>>> Apache/2.2.9 (Debian) PHP/5.2.6-1+lenny8 with Suhosin-Patch
> >>>>> mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8g
> >>>>> Server Built: Mar 28 2010 19:04:04
> >>>>
> >>>
> >>
> >
> >
>
> Why not try with a newer version ? It may be a bug in that release.
>
> --
> Nilesh Govindarajan
> Site & Server Administrator
> www.itech7.com
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>

Mime
View raw message