httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Chen Chien-Yu <honer...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Re: HTTP doesn't work after upgrading from 2.0.55 to 2.2.15
Date Fri, 28 May 2010 04:04:30 GMT
Hi William,

Refer to your words, so it's a bug in the bucket brigade mechanism? Should I
report it to the Apache bug system?
The two buckets are processed in the ap_core_output_filter(), and in the
case of EOS bucket (APR_BUCKET_IS_EOS is true)
That's why, the specific two buckets aren't sent out anymore..?!

Thank

Best regards,
honercek


On Fri, May 28, 2010 at 11:54 AM, William A. Rowe Jr.
<wrowe@rowe-clan.net>wrote:

> On 5/27/2010 10:44 PM, Chen Chien-Yu wrote:
> > Hi,
> >
> > I'm not familiar with the bucket, brigade at all.
> > It seems that the chunk will be sent via bucket brigade.
> > I found the stuck happen when the length of the bucket is "0" and the
> > next length of the bucket is "5" (0\r\n\r\n, is this the last chunk?).
> >
> > Why isn't the last chunk inserted in the bucket with web data?
> > Why the last two buckets with zero and five length aren't sent out?
>
> Most likely whatever appended a 5 byte bucket at the end forgot to pay
> attention to the EOS bucket that marked the end of the stream.
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>

Mime
View raw message