httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "J. Bakshi" <joyd...@infoservices.in>
Subject [users@httpd] apache running but not responding
Date Thu, 20 May 2010 04:15:04 GMT
Hello all,

I like to share a strange apache issue with you all, if any one can give
me any clue.

This is a opensuse 11.1 box with dual core amd 64 bit and 4 GB RAM.
apache2-2.2.10-2.5 is installed with mysql Ver 14.12 Distrib 5.0.67, for
suse-linux-gnu (x86_64) using readline 5.2

The server running since last 3 yrs without any issue. A few days ago I
had problem with mysql. The sites stopped responding after a few min
every time I restarted apache. I have found "too many mysql connection"
issue with mysql and the problem solved after increasing the mysql
connect_limit to 150. Yesterday the Server was rebooted at 8 AM and the
apache running well with mysql. Approx at 6.30 pm the sites again
stopped responding until now ( 6 am ) when I had to restart apache
again. Though the apache and mysql are still running here, as seen from
top. I have flipped through the apache error log and find as following

[..........]

[Wed May 19 18:43:16 2010] [notice] child pid 1173 exit signal
Segmentation fault (11)
[Wed May 19 18:43:17 2010] [notice] child pid 1174 exit signal
Segmentation fault (11)
[Wed May 19 18:43:17 2010] [notice] child pid 1175 exit signal
Segmentation fault (11)
[Wed May 19 18:43:17 2010] [notice] child pid 1176 exit signal
Segmentation fault (11)
[Wed May 19 18:43:17 2010] [notice] child pid 1177 exit signal
Segmentation fault (11)
[Wed May 19 18:43:18 2010] [notice] child pid 1178 exit signal
Segmentation fault (11)
[Wed May 19 18:43:18 2010] [notice] child pid 1179 exit signal
Segmentation fault (11)
[Wed May 19 18:43:18 2010] [notice] child pid 1180 exit signal
Segmentation fault (11)

<so many of the same errors>
[..........]

What might be the issue here ? I like to mention again that the server
has been running since last three years with out any such problem. Do I
need to apply any more tweak in mysql or apache settings ? If any one
has prior experience with this problem or any clue about this, please
let me know.

Thanks


-- 
জয়দীপ বক্সী


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message