httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Justin Pasher <just...@newmediagateway.com>
Subject Re: [users@httpd] Redirect question
Date Wed, 05 May 2010 21:57:13 GMT
----- Original Message -----
> From: John.C.Kennedy@LDHEnergy.com
> Date: Wed, 5 May 2010 17:52:39 -0400
> Subject: Re: [users@httpd] Redirect question
> To: users@httpd.apache.org
> 
>
> <VirtualHost 1.2.3.4:80>
>    ServerName  server
>    ServerAlias application
>
>    RewriteEngine   On
>    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^application$ [NC]
>    RewriteRule . http://server/application [R=permanent]
>    ....  
> </VirtualHost>
>
>
> -- 
> Justin Pasher
>
>
> I get the same looping result. (I shortened application to app because 
> I am too lazy to type all that!):
> The requested URL 
> /appappappappappappappappappappappappappappappappappappappappapp was 
> not found on this server.

Did you remove any other Redirect rules in your VirtualHost container? I 
don't see how the above config could possibly cause a redirect like you 
are seeing, because once the redirect is made, the browser is no longer 
requesting http://application/ (it's requesting 
http://server/application). This rewrite only applies when the host name 
is "application".

-- 
Justin Pasher

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message