httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Pierre Casenove <pedro...@hotmail.com>
Subject [users@httpd] Issue with mod_proxy_html or mod_xml2enc after upgrade
Date Tue, 27 Apr 2010 11:50:01 GMT

Hello all,
I'm running apache 2.2.11 on a rhel 5 OS.
I've set it up as a reverse proxy based on mod_proxy_html 3.0 initially without any problem.
I've upgraded to version 3.1 yesterday evening... and now, it's broken for only one reverse
proxy entry.
In order to upgrade, I have:
- downloaded mod_proxy_html
- shutdowned httpd
- compiled mod_proxy_html and mod_xml2enc
- modified the vhost entries to replace all SetOutputFilter proxy-html entries by ProxyHTMLEnable
On
 
My first problem was that I have been building mod_xml2enc v 1.0.2 which seg faulted. So I've
been upgrading to v1.0.3.
The seg fault logs have disappeared but the reverse proxying is still not working.
 
First, an extract of my vhost configuration:
<VirtualHost 172.17.1.6:8443>
        DocumentRoot /var/www/localhost/sites/website
        CustomLog /var/log/httpd/website/apache.log combined env=!VLOG
        ErrorLog /var/log/httpd/website/error_log
        ServerName website
        SSLEngine on
        SSLCertificateFile /etc/httpd/ssl/ssl.crt/website.crt
        SSLCertificateKeyFile /etc/httpd/ssl/ssl.key/website.key
        SSLCertificateChainFile [...] classic SSL config
        ProxyRequests off
        LogLevel Info
        ProxyHTMLLogVerbose On
ProxyPass       /portal/                                                 http://internalServer:8180/portal/
        ProxyPassReverse       /portal/                                          http://internalServer:8180/portal/
        ProxyHTMLURLMap http://internalServer:8180/portal                       /portal
        <Location /portal/>
                ProxyHTMLEnable On
                ProxyHTMLDoctype XHTML Legacy
                ProxyHTMLExtended On
                RequestHeader   unset   Accept-Encoding

</Location>
 
</VirtualHost>
 
Now, the issue: the reverse proxy fails on the following packet:
Hypertext Transfer Protocol
 HTTP/1.1 302 D\351plac\351 Temporairement\r\n ("Moved Temporarily" in french)
 Server: Apache-Coyote/1.1\r\n
 Set-Cookie: JSESSIONID=E5724288C24973ECCEBB42B2BD7CEEF2; Path=/portal\r\n
 Location: http://internalServer:8180/portal/public/classic/\r\n
 Content-Type: text/html\r\n
 Content-Length: 0\r\n
 Date: Tue, 27 Apr 2010 10:55:33 GMT\r\n
 
 
I get this packet when i perform a network capture between the reverse proxy and the internal
server.
When i perform the capture between my computer and the reverse proxy, I see the GET /portal
command but no answer.
 
One other point:
The url https://website:8443/portal/public/classic also performs a 302 redirection to /foo
context root, but the Location header is set to https://website:8443/foo instead of http://internalServer:8180/foo.
in this case, the redirect is working.
 
If I set ProxyHTMLEnable Off in the location tag, everything is working.
 
The problem is that I don't get any log generated for this problem.
 
Please note that all this is the only web app that fails (and of course the most critical,
it wouldn't be funny otherwise!)
 
Thanks in advance for your help,
 
Pierre Casenove
  		 	   		  
_________________________________________________________________
Hotmail arrive sur votre téléphone ! Compatible Iphone, Windows Phone, Blackberry, …
http://www.messengersurvotremobile.com/?d=Hotmail
---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message