httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nilesh Govindarajan <li...@itech7.com>
Subject Re: [users@httpd] Multiple Apache 2.2.8 installation on same redhat server, Error httpd (pid 3996) already running
Date Thu, 11 Mar 2010 06:32:16 GMT
On Thu, Mar 11, 2010 at 11:44 AM, Pramod Kumar <pramod_kmr@hotmail.com> wrote:
> I have successfuly installed apache in different location .
> When i try to start the server using the second location
>  '/home/local/apache2/bin/apachectl start'   it gives the error   httpd (pid
> 3993) already running which is the first location server  pid.
> How to resolve this error so that i can have the servers of both the
> installation running.  One server is on port 80 and the other on port 8080
> and the IP is same , installation directory different.
>
> Regards,
> PRAMOD KUMAR
>
>
>
>
>
> ________________________________
> All the latest on four wheels and more Get it now.

Probably you're using same pid files

-- 
Nilesh Govindarajan
Site & Server Administrator
www.itech7.com

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message