httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nilesh Govindarajan <li...@itech7.com>
Subject Re: [users@httpd] HTTP over PPPoE???
Date Mon, 11 Jan 2010 08:12:47 GMT
On 01/11/2010 01:27 PM, ChiaTzung Liu wrote:
> Hi all,
>
> I meet a problem about HTTP over PPPoE. I describe my question firstly,
> and thanks for your help.
>
> I establish a HTTP Server Apache/2.2.9 in Unix, and it connects to
> Internet by PPPoE.
>
> Then, I use other pc in WAN to download a file from Server.
>
> After downloading, I got the wrong content of that file, such as…
>
> Original File: abcdefg
>
> Downloaded File: abccdefg
>
> I also try to capture packages, and I see a strange thing…
>
> Package1’s Content: abc
>
> Package2’s Content: cdefg
>
> The content of Package2 should be defg, not cdefg. The start point of
> Package2 is wrong, so lead to content error.
>
> But interesting, this only happens when…
>
> 1. Use HTTP (if I use https, it is ok!)
>
> 2. Download a bigger file. (actually, if I download small files, it is ok!)
>
> For example,
>
>    Download 8038 bytes file è SUCCESS
>
>   Download 38058 bytes file è FAIL
>
> 3. If I use pc in the same LAN with my Server, and download it directly,
> it is ok! (not via PPPoE)
>
> Does anyone has any idea? Or who can tell me how to find where httpd do
> sending file in source code?
>
> Thanks !!
>
> Aslan
>
> 2010/01/11
>

Something is modifying your request. Not sure, but can be a proxy.

-- 
Nilesh Govindarajan
Site & Server Adminstrator
www.itech7.com

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message