httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From cgswtsu78 <cg...@proofpoint.com>
Subject [users@httpd] HTTPD Authentication Questions
Date Thu, 14 Jan 2010 00:12:27 GMT

Hello, 

I'm currently trying to apply apache httpd authentication to a tomcat web
application.  The user authenticates on the apache side and then has a link
within the apache server perl application that sends them over to the tomcat
application (reportsvcs_ws) via mod_jk.  If the user tries to jump to the
tomcat application without first authenticating they're prompted and
successfully directed to the tomcat app if they supply the correct
credentials.  The problem I'm seeing is once in the tomcat application (post
initial auth), the application envokes some web service calls against the
reportsvcs_ws tomcat application and the response is a 401 (auth needed)
error.  So It looks like the fact that the reportsvcs_ws resource is already
authorized isn't persisted on the tomcat side.  Any ideas on how to
troubleshoot or fix this?  My httpd config is below....



<Location "/reportsvcs_ws">

   Order allow,deny

    Allow from all

    AuthType Basic

    AuthName "Report Service"

    AuthUserFile /filepath/file.users

    require valid-user

</Location>

-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/HTTPD-Authentication-Questions-tp27154335p27154335.html
Sent from the Apache HTTP Server - Users mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message