httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kaya Saman <SamanK...@netscape.net>
Subject Re: [users@httpd] .htaccess files not working from internet? intranet access fine
Date Sun, 11 Oct 2009 23:45:38 GMT
Scott Haneda wrote:
> On Oct 11, 2009, at 4:38 PM, Kaya Saman wrote:
>
>> There isn't an error as such it just doesn't let me in!!!
>
> Ahh, I think I see better what you are up against now.
>
>> The browser goes directly back to password/uname input prompt after 
>> values inputted?? Inside is ok let's me in but outside is issue... 
>> same URLs as my internal DNS matches external DNS.
>>
>> Also am in another country right now from the network so am having to 
>> use combination of ssh and web to check stuff.
>
>
> If you remove the http password parts from your config, do things 
> start to work for you?

Yes then it works no probs :-)

Internally is ok too with htaccess enabled (sorry if said this multiple 
times) - when I left the network everything was fine internally but now 
that I'm on the otherside of the fishbowl things are a bit different....

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message