httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dick Davies <sis...@cf.ac.uk>
Subject Re: [users@httpd] Odd site redirection
Date Tue, 06 Oct 2009 08:38:02 GMT
Do you have a

NameVirtualHost *.80

in your apache config somewhere?

On Tue, Oct 6, 2009 at 8:06 AM, Igor Cicimov <icicimov@gmail.com> wrote:
> I would say something is wrong with your new virtual host definition. It's
> not a redirection but since the request doesn't match any virtual host is
> being served by the first one in the config file.
>
>
> On Tue, Oct 6, 2009 at 2:03 AM, Oliver Marshall
> <Oliver.Marshall@g2support.com> wrote:
>>
>> Hi chaps,
>>
>> Was wondering if someone can help me look at a problem. We've created a
>> new virtual host entry on a particular box, which do frequently (once a
>> month or so) only this time, when a user goes to the new site, they get
>> directed to the first site in the conf file.
>>
>>
>>
>> You can type in http://wiggle.mydomain.com and hit enter and you instantly
>> get a http://woggle.mydomain.com and the address bar in the browser also
>> changes.
>>
>>
>>
>> I've tried creating other new virtual host entries with just the absolute
>> basic entries and those also show the same issue. I've also tried adding a
>> custom log entry for the new vhost sites but the log stays empty.
>>
>>
>>
>> There's no .htaccess file involved in either of the sites.
>>
>>
>>
>> The new vhost entry looks like this;
>>
>>
>>
>> <virtualhost new_site.mydomain.co.uk:80>
>>
>>              documentroot /var/www/new_site
>>
>>              servername new_site.mydomain.co.uk
>>
>> </virtualhost>
>>
>>
>>
>> The site that it get's directed to looks like this;
>>
>>
>>
>> <VirtualHost first_site.mydomain.co.uk:80>
>>
>>         DocumentRoot /var/www/first_site
>>
>>         ServerName first_site.mydomain.co.uk
>>
>>         ServerName first_site.mydomain.com
>>
>>         <directory />
>>
>>                 AuthBasicProvider ldap
>>
>>                 AuthzLDAPAuthoritative off
>>
>>                 AuthLDAPBindDN "CN=LDAP
>> USER,CN=Users,DC=mydomain,DC=local"
>>
>>                 AuthLDAPBindPassword ***************
>>
>>                 AuthLDAPURL
>> "ldap://server1/DC=mydomain,DC=local?sAMAccountName?sub?(objectClass=*)"
>> NONE
>>
>>                 AuthLDAPGroupAttributeIsDN on
>>
>>                 require ldap-group CN=Web Users,OU=Security
>> Groups,OU=Mydomain LLP,DC=mydomain,DC=local
>>
>>                 AuthName "Mydomain First Site"
>>
>>         </directory>
>>
>> </VirtualHost>
>>
>>
>>
>> There are lots of other sites on the server and they are working fine, its
>> just started happening today. We've also tried using a plain "hello world"
>> style index.html file to rule out any meta refresh issue that the coders may
>> have put in to the index file. The SVN stuff all works fine, it's just there
>> for the sake of accuracy.
>>
>>
>>
>> Is there a way to find out whats causing the redirect and/or where they
>> redirect is happening ?
>>
>>
>>
>> Olly
>>
>> --
>>
>> G2 Support
>>
>> Network Support : Online Backups : Server Management
>

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message