httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Eric Covener <cove...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Incorrect $_SERVER['SERVER_PORT'] Returned
Date Fri, 16 Oct 2009 18:16:47 GMT
On Fri, Oct 16, 2009 at 2:02 PM, Bob Schell <schellb12@gmail.com> wrote:
> Thanks again for the quick reply.  How did my config also imply http over
> 443?
>
> On Fri, Oct 16, 2009 at 11:51 AM, Eric Covener <covener@gmail.com> wrote:
>>
>> On Fri, Oct 16, 2009 at 1:48 PM, Bob Schell <schellb12@gmail.com> wrote:
>> > However, then, within the application I am using, if I logout of the
>> > application and/or navigate around as I used to be able to do, I get the
>> > following URL which errors out on me:
>> >
>> > http://name.url.edu:443/rcsurvey/rp_survey/1.3.1/
>> >
>> > You can see that it tacked on the ':443' and changed https to http.
>>
>> Your config also implied http over 443 which is unusual.  A redirect
>> to that protocol and port seems pretty natural.

Normally an SSL virtual host has SSL directives in it.

-- 
Eric Covener
covener@gmail.com

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message