httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Rodrigo Aliste P." <rali...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] http problem
Date Wed, 16 Sep 2009 20:43:43 GMT
The problem was, finally, X-Cache! I disable it and everythig works fine
now.
It seems that xcache had problems managing the memory when there was a lot
of load.

thanks!

2009/9/11 Rodrigo Aliste P. <raliste@gmail.com>

>
>
> 2009/9/11 Eric Covener <covener@gmail.com>
>
>> On Fri, Sep 11, 2009 at 11:51 AM, Rodrigo Aliste P. <raliste@gmail.com>
>> wrote:
>> > Hi
>> >
>> > I know this is no a support forum, but I'm having troubles with Apache
>> and I
>> > don't know what could it be!
>>
>> This is a support forum!
>>
>
> Oh, so even better!!
>
>
>>
>> >
>> > The problem is that sometimes the Httpd child pids start to segfault
>> without
>> > any reason, memory is good, cpu is good, is all good!
>> > I've stacktraced a segfault and it shows me nothing. The only thing I
>> get is
>> > rt_sigaction(SIGSEGV, {SIG_DFL, [], SA_INTERRUPT}, {SIG_DFL, [],
>> > SA_RESETHAND}, 8) = 0. I'm running the httpd under gdb to get more
>> readable
>> > detail when segfaults again. And I'll post the result here.
>>
>> The backtrace from gdb is what's needed.
>>
>
> I'm waiting for the gdb.
>
>
>> --
>> Eric Covener
>> covener@gmail.com
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
>> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
>> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>>   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
>> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>>
>>
>
>
> --
> Rodrigo Aliste P.
>
>


-- 
Rodrigo Aliste P.

Mime
View raw message