httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Chintan Kachhi <chintankac...@gmail.com>
Subject [users@httpd] Problem getting the sample perl script to run on the apache http server
Date Wed, 01 Jul 2009 18:36:53 GMT
Hello,
I just installed apache http server version 2.2 on my local machine. I
copied a sample hello world perl script under the cgi-bin directory of the
Apache installation folder and named it first.pl. When I put
http://hostnamein the web browser url, it shows that the server is
installed, since it
displays the message, '*It works!'. *However when I try to run the script
typing the following in the browser: http://hostname/cgi-bin/first.pl , it
gives me the error: 500 Internal Server ErrorInternal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable
to complete your request.

Please contact the server administrator, admin@hostname and inform them of
the time the error occurred, and anything you might have done that may have
caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Looking through the error log, it shows me the following message : [Wed Jul
01 13:33:18 2009] [error] [client 10.184.226.251] (OS 3)The system cannot
find the path specified.  : couldn't create child process: 720003: first.pl
[Wed Jul 01 13:33:18 2009] [error] [client 10.184.226.251] (OS 3)The system
cannot find the path specified.  : couldn't spawn child process: C:/Apache
Software Foundation/Apache2.2/cgi-bin/first.pl


 Is there something that I am missing or doing wrong?

Mime
View raw message