httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tom Evans <tevans...@googlemail.com>
Subject Re: [users@httpd] Symbolic links not working.
Date Tue, 28 Jul 2009 17:13:15 GMT
On Tue, 2009-07-28 at 19:02 +0200, Steven Lobbezoo wrote:
> Hi,
> 
> After scanning all other docs, I still cannot figure out how to do the
> following:
> (Apache 2.2.4 on a Suse 11.0 box)
> 
> I have a directory (in my server tree) with a web application.
> I have several virtual host (about 20 at the moment), I want to have
> use this directory (without that it's viewable from the URL by the
> end-user). The php scripts there will solve the attachement to the
> right user (via a MySQL DB).
> 
> So what I did was making a softlink from the virtual user directory to
> the applications directory (both under htdocs)
> But whatever I do, I get a 403 error (no access).
> I have verified that all files are accessible, there are no typo's. I
> tried to add a Directory blok in the httpd.conf file wich allows acces
> for everybody and symbolic links, etc. etc.
> 
> Some ideas would be greatly appreciated.
> 
> Steven
>   

What does the error log say? If you get a 403 it will say why in the
error log.

Cheers

Tom


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message