httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From MK <halfcountp...@intergate.com>
Subject [users@httpd] apache corrupting images
Date Fri, 24 Jul 2009 18:41:55 GMT
This started happening this morning.  I did not want to attach an image 
on the mail list so I posted it here:

http://www.intergate.com/~halfcountplus/misc/apache-distort.jpg

That's a screenshot from //localhost. If you want to see how that 
should look, an identical online version, where the server is fine*, is 

http://206.251.36.107/photographs/base.mhtml?
dir=longislandsound11-08&title=Long%20Island%20Sound%20November%202008

at first I freaked out and thought this was spontaneous filesystem 
corruption, but when I view those files any other way, they are what 
they are supposed to be.  Also, pages viewed in the browser are fine, 
except for the ones served via apache on localhost -- and not all of 
those are corrupt either; it appears to be a problem only in particular 
directories.  So I removed all conf specific to them but it remains the 
same.

My only thought is to just reinstall apache, but I'd really like to try 
and get an explanation of why/how this would happen...

*I have root access there and the configurations are the same.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message