httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Igor Cicimov <icici...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Apache2 compile error on Solaris 10
Date Tue, 16 Jun 2009 02:57:17 GMT
I have fixed the above problem, it was openssl problem and reinstall fixed
it. Thanks again to everybody that replied.

Igor

On Mon, Jun 15, 2009 at 5:10 PM, Igor Cicimov <icicimov@gmail.com> wrote:

> Hi Sander,
>
> Now I get the following fatal error:
>
> /hta/home/weblogic/apache2.2.11/httpd-2.2.11/srclib/apr/libtool --silent
> --mode=link gcc -g -O2     -L/usr/local/ssl/lib -R/usr/local/ssl/lib   -o
> ab  ab.lo   -lm /hta/home/weblogic/apache2.2.11/httpd-2.2.11/srclib/pcre/
> libpcre.la /hta/home/weblogic/apache2.2.11/httpd-2.2.11/srclib/apr-util/
> libaprutil-1.la -lexpat
> /hta/home/weblogic/apache2.2.11/httpd-2.2.11/srclib/apr/libapr-1.la -luuid
> -lsendfile -lrt -lsocket -lnsl -lpthread -lssl -lcrypto -lsocket -lnsl -ldl
> Undefined                       first referenced
>  symbol                             in file
> BIO_set_callback                    .libs/ab.o
> BIO_set_callback_arg                .libs/ab.o
> BIO_get_callback_arg                .libs/ab.o
> SSL_CTX_set_info_callback           .libs/ab.o
> ld: fatal: Symbol referencing errors. No output written to .libs/ab
> collect2: ld returned 1 exit status
> gmake[2]: *** [ab] Error 1
> gmake[2]: Leaving directory
> `/hta/home/weblogic/apache2.2.11/httpd-2.2.11/support'
> gmake[1]: *** [all-recursive] Error 1
> gmake[1]: Leaving directory
> `/hta/home/weblogic/apache2.2.11/httpd-2.2.11/support'
> gmake: *** [all-recursive] Error 1
>
>
> Any idea what's causing this one?
>
> Thanks,
>
> Igor
>
>
> On Mon, Jun 15, 2009 at 4:13 PM, Sander Temme <sctemme@apache.org> wrote:
>
>>
>> On Jun 14, 2009, at 10:50 PM, Igor Cicimov wrote:
>>
>>  Hi Sander,
>>>
>>> Thanks for your reply. No I don't have /usr/ccs/bin in my PATH. So you
>>> say I need to include it? What else should I include in my PATH?
>>>
>>
>> /usr/ccs/bin contains some helper programs called by the compiler.  Yes,
>> you need it on your PATH in order to build things, and it is kind of a
>> mystery to me that you were able to run configure without it since configure
>> checks for the presence of said utilities.
>>
>> S.
>>
>>
>>  Thanks again for your help I really appreciate it.
>>>
>>> Igor
>>>
>>> On Mon, Jun 15, 2009 at 3:33 PM, Sander Temme <sctemme@apache.org>
>>> wrote:
>>>
>>> On Jun 14, 2009, at 10:17 PM, Igor Cicimov wrote:
>>>
>>> Trying to solve the problem I have install apr and aprutils packages from
>>> free solaris but the error is still there. I also have all the dependences
>>> for the server installed as expat, sasl and openssl.
>>>
>>> Any idea what's wrong?
>>>
>>> What's your PATH?  Do you have /usr/ccs/bin in it, and is it before
>>> /usr/ucb?
>>>
>>> S.
>>>
>>> --
>>> Sander Temme
>>> sctemme@apache.org
>>> PGP FP: 51B4 8727 466A 0BC3 69F4  B7B8 B2BE BC40 1529 24AF
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>>
>> --
>> Sander Temme
>> sctemme@apache.org
>> PGP FP: 51B4 8727 466A 0BC3 69F4  B7B8 B2BE BC40 1529 24AF
>>
>>
>>
>>
>

Mime
View raw message