httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Igor Cicimov <icici...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Apache2 compile error on Solaris 10
Date Mon, 15 Jun 2009 07:10:38 GMT
Hi Sander,

Now I get the following fatal error:

/hta/home/weblogic/apache2.2.11/httpd-2.2.11/srclib/apr/libtool --silent
--mode=link gcc -g -O2     -L/usr/local/ssl/lib -R/usr/local/ssl/lib   -o
ab  ab.lo   -lm /hta/home/weblogic/apache2.2.11/httpd-2.2.11/srclib/pcre/
libpcre.la /hta/home/weblogic/apache2.2.11/httpd-2.2.11/srclib/apr-util/
libaprutil-1.la -lexpat
/hta/home/weblogic/apache2.2.11/httpd-2.2.11/srclib/apr/libapr-1.la -luuid
-lsendfile -lrt -lsocket -lnsl -lpthread -lssl -lcrypto -lsocket -lnsl -ldl
Undefined                       first referenced
 symbol                             in file
BIO_set_callback                    .libs/ab.o
BIO_set_callback_arg                .libs/ab.o
BIO_get_callback_arg                .libs/ab.o
SSL_CTX_set_info_callback           .libs/ab.o
ld: fatal: Symbol referencing errors. No output written to .libs/ab
collect2: ld returned 1 exit status
gmake[2]: *** [ab] Error 1
gmake[2]: Leaving directory
`/hta/home/weblogic/apache2.2.11/httpd-2.2.11/support'
gmake[1]: *** [all-recursive] Error 1
gmake[1]: Leaving directory
`/hta/home/weblogic/apache2.2.11/httpd-2.2.11/support'
gmake: *** [all-recursive] Error 1


Any idea what's causing this one?

Thanks,

Igor

On Mon, Jun 15, 2009 at 4:13 PM, Sander Temme <sctemme@apache.org> wrote:

>
> On Jun 14, 2009, at 10:50 PM, Igor Cicimov wrote:
>
>  Hi Sander,
>>
>> Thanks for your reply. No I don't have /usr/ccs/bin in my PATH. So you say
>> I need to include it? What else should I include in my PATH?
>>
>
> /usr/ccs/bin contains some helper programs called by the compiler.  Yes,
> you need it on your PATH in order to build things, and it is kind of a
> mystery to me that you were able to run configure without it since configure
> checks for the presence of said utilities.
>
> S.
>
>
>  Thanks again for your help I really appreciate it.
>>
>> Igor
>>
>> On Mon, Jun 15, 2009 at 3:33 PM, Sander Temme <sctemme@apache.org> wrote:
>>
>> On Jun 14, 2009, at 10:17 PM, Igor Cicimov wrote:
>>
>> Trying to solve the problem I have install apr and aprutils packages from
>> free solaris but the error is still there. I also have all the dependences
>> for the server installed as expat, sasl and openssl.
>>
>> Any idea what's wrong?
>>
>> What's your PATH?  Do you have /usr/ccs/bin in it, and is it before
>> /usr/ucb?
>>
>> S.
>>
>> --
>> Sander Temme
>> sctemme@apache.org
>> PGP FP: 51B4 8727 466A 0BC3 69F4  B7B8 B2BE BC40 1529 24AF
>>
>>
>>
>>
>>
>
>
> --
> Sander Temme
> sctemme@apache.org
> PGP FP: 51B4 8727 466A 0BC3 69F4  B7B8 B2BE BC40 1529 24AF
>
>
>
>

Mime
View raw message