httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Rex C. Eastbourne" <rex.eastbou...@gmail.com>
Subject [users@httpd] RAM problem w/ multiple Apache processes
Date Mon, 04 May 2009 07:15:12 GMT
Hi,

I seem to have done something very wrong with my Apache configuration,
but can't figure out what it is. Essentially, each time I launch my
website and start to get traffic, I almost immediately run out of RAM.
Typing "ps faux" gives me the following snippet, where I have around
20 processes started by user www-data:

USER       PID %CPU %MEM    VSZ   RSS TTY      STAT START   TIME COMMAND
[...]
root      5065  0.0  1.9 156952  9976 ?        Ss   06:26   0:00
/usr/sbin/apache2 -k start
www-data  5069  0.0  4.8 223908 25388 ?        S    06:26   0:00  \_
/usr/sbin/apache2 -k start
[Around 20 more of these...]
www-data  5164  0.1  4.7 223332 24876 ?        S    06:41   0:00  \_
/usr/sbin/apache2 -k start
www-data  5168  0.0  1.1 156952  6232 ?        S    06:42   0:00  \_
/usr/sbin/apache2 -k start

Any clues about what could be happening here? My 000-default
configuration file (I'm on Ubuntu) just contains a bunch of
VirtualHost and Location directives. I'm happy to provide any
information that might be useful for diagnosing this.

Thanks,

Rex

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message