httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joseph Morgan <josephmmor...@hotmail.com>
Subject [users@httpd] Mangled my Virtual Hosts
Date Thu, 26 Mar 2009 02:21:13 GMT

I have somehow mangled my virtual hosts.. or so I think.  I have two web 
sites http://www.ProSportsResumes.com, and 
http://www.VideoFortWorth.com, among others hosted on the same machine.  
If you visit http://www.VideoFortWorth.com, you'll see 
"ProSportsResumes" in the title, but the content of both are correct.

My host machine is behind a router with port forwarding turned on.  All 
incoming traffic on port 80 is forwarded to this machine. 

The "hostname" command returns "WEBHOST"

My hosts file has entries like: 

127.0.0.1   localhost
127.0.0.1   www.VideoFortWorth.com
127.0.0.1   www.ProSportsResumes.com

My httpd.conf has this line as it should:

# Virtual hosts
Include conf/extra/httpd-vhosts.conf

And my httpd-vhosts.conf has:

NameVirtualHost 127.0.0.1:*

    ServerAdmin admin@prosportsresumes.com
    DocumentRoot X:/webs/ProSportsResumes
    ServerName www.ProSportsResumes.com



    ServerAdmin admin@videofortworth.com
    DocumentRoot X:/webs/VideoFortWorth
    ServerName www.VideoFortWorth.com


Any ideas are appreciated.
Joe Morgan



_________________________________________________________________
Internet Explorer 8 – Now Available. Faster, safer, easier.
http://clk.atdmt.com/MRT/go/141323790/direct/01/
Mime
View raw message