httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brian Mearns <mearn...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] cannot access sites through "localhost" on development computer
Date Sat, 14 Mar 2009 01:02:57 GMT
On Fri, Mar 13, 2009 at 5:41 PM, Thomas Johansson <tcjohans@riseup.net> wrote:
> Sorry to get back on this issue. The solution only helped temporarily (for 2
> days). Now it appears Windows has changed the host file and deleted the line
> I added to it. (Perhaps something having to do with permissions, that I
> didn't change it the right way...?)
>
> Which sort of suggests that the real problem perhaps is more fundamental.
> After all, my setup used to work fine (for almost a year); it was just a few
> days ago that "localhost" stopped working. Maybe the problem is in Windows
> Vista, which perhaps has started resetting the host file periodically
> (including the original DNS reference to "localhost")?
>
> Any ideas someone??
>
> Thomas
>

Sorry, no ideas here. This is definitely a DNS and/or Windows issue
though, so you'll probably have better luck on a more relevant mailing
list.

Good luck!
-Brian

-- 
Feel free to contact me using PGP Encryption:
Key Id: 0x3AA70848
Available from: http://pgp.mit.edu/

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message