httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brian Mearns <mearn...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Help configuring Apache2 + SSL + namebased vhosts
Date Wed, 04 Mar 2009 14:57:56 GMT
On Wed, Mar 4, 2009 at 9:42 AM, Steffen Tronstad <sttr@nextgentel.com> wrote:
> apache2ctl -t
> Syntax OK
<clip>

Hmm. Well, there's only two more things I can think of. First is that
apachectl is looking at a different config file than your init.d
script.

Second is that apache is unable to bind to port 443. If it was working
before you added the SSL stuff, then this could be the issue: this is
normally reported when you try to start the server, but the particular
init.d script you're using might obfiscate error messages, I've run
into that problem before. Along those lines, see if you can start the
server directly using 'apache2ctl start', that might get you some more
informative error messages.

Anyway, to see if it's a port-binding issue, make a back up of your
config file, then remove all the SSL stuff and just have a normal
vhost that happens to listen on 443. If you still can't start the
server, then binding is probably the issue. This could mean something
else is listening there, or that you just don't have permission to
bind to that port.

Sorry can't be more help. Please let us know how it goes.
-Brian

-- 
Feel free to contact me using PGP Encryption:
Key Id: 0x3AA70848
Available from: http://pgp.mit.edu/

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message