httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From rui fernandes <rjmfernan...@gmail.com>
Subject [users@httpd] Re: problem with url encoding for apache server as load balancing server
Date Mon, 16 Feb 2009 12:05:21 GMT
Hi,

Just in case people didn't paid attention to the first message, I was
hoping someone knew the answer to this simple apache (2.2)
configuration problem (uri encoding in utf-8 and not in iso..).

Thanks,
Rui

2009/2/13 rui fernandes <rjmfernandes@gmail.com>:
> I have a Tomcat cluster with an Apache Server as load balancing
> server. Every server (Tomcat cluster nodes) and apache runs on
> Windows. Everything works fine except for url encoding problems. My
> Tomcat nodes expect UTF-8 URL encoding which is ok. But the Apache
> server expects ISO 8859-1 url encoding. I wanted to configure the
> apache server so I can call my tomcats through the apache balancing
> server with urls utf-8 encoded just as I did before clustering all. I
> tried to configure httpd.conf with AddDefaultCharset with
> IndexOptions, and nothing.... my Apache keeps expecting ISO-8859-1
> encoded urls. Please, does anynone knows this problem and how to solve
> it?
>

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message