httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bulleri, Carlos" <Carlos.Bull...@matsci.com>
Subject [users@httpd] Proxy fails to translate
Date Wed, 07 Jan 2009 18:24:48 GMT
I have an Apache server ver. 2.2.6 on a Win 2k3 platform. It's been running for almost a year
and the only function of it is to provide reverse proxy for an internal web application.

The problem that we are experiencing is with a customer that is behind a proxy server them
self. In this case they are behind an ISA 2006 server.

This is an extract of the log from a successful connection.

172.17.xx.xx - - [05/Jan/2009:12:09:02 -0600] "GET /netlink HTTP/1.1" 302 -
172.17.xx.xx - - [05/Jan/2009:12:09:02 -0600] "GET /NetLink/ HTTP/1.1" 302 -
172.17.xx.xx - - [05/Jan/2009:12:09:03 -0600] "GET /NetLink/NetLinkServlet?request=loginPrompt&destUrl=NetLinkServlet%3frequest%3dmainBrowser
HTTP/1.1" 200 1763
172.17.xx.xx - - [05/Jan/2009:12:09:03 -0600] "GET /NetLink/NetLinkServlet?request=resource&name=thinStandard.css
HTTP/1.1" 200 1493
172.17.xx.xx - - [05/Jan/2009:12:09:03 -0600] "GET /NetLink/NetLinkServlet?request=resource&name=crossUtil.js
HTTP/1.1" 200 2474
172.17.xx.xx - - [05/Jan/2009:12:09:03 -0600] "GET /NetLink/NetLinkServlet?request=resource&name=util.js
HTTP/1.1" 200 6849
172.17.xx.xx - - [05/Jan/2009:12:09:03 -0600] "GET /NetLink/NetLinkServlet?request=resource&name=cookies.js
HTTP/1.1" 200 2093
172.17.xx.xx - - [05/Jan/2009:12:09:03 -0600] "GET /NetLink/NetLinkServlet?request=resource&name=productName.gif
HTTP/1.1" 200 883
172.17.xx.xx - - [05/Jan/2009:12:09:03 -0600] "GET /NetLink/NetLinkServlet?request=resource&name=ButtonLeft.gif
HTTP/1.1" 200 892
172.17.xx.xx - - [05/Jan/2009:12:09:03 -0600] "GET /NetLink/NetLinkServlet?request=resource&name=ButtonRight.gif
HTTP/1.1" 200 933
172.17.xx.xx - - [05/Jan/2009:12:09:03 -0600] "GET /NetLink/NetLinkServlet?request=resource&name=GearsLogon.gif
HTTP/1.1" 200 25767
172.17.xx.xx - - [05/Jan/2009:12:09:03 -0600] "GET /NetLink/NetLinkServlet?request=resource&name=ButtonMiddle.gif
HTTP/1.1" 200 609
172.17.xx.xx - - [05/Jan/2009:12:09:03 -0600] "GET /NetLink/NetLinkServlet?request=resource&name=banner.gif
HTTP/1.1" 200 12498
172.17.xx.xx - - [05/Jan/2009:12:09:03 -0600] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 404 209


Here is the extract form an unsuccessful connection.


63.85.xx.xx - - [05/Jan/2009:12:00:11 -0600] "GET /netlink HTTP/1.1" 302 -
63.85.xx.xx - - [05/Jan/2009:12:00:11 -0600] "GET /NetLink/ HTTP/1.1" 302 -
63.85.xx.xx - - [05/Jan/2009:12:00:11 -0600] "GET /NetLink/NetLinkServlet?request=loginPrompt&destUrl=NetLinkServlet%3frequest%3dmainBrowser
HTTP/1.1" 200 -
63.85.xx.xx - - [05/Jan/2009:11:50:43 -0600] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 404 209
63.85.xx.xx - - [05/Jan/2009:11:50:59 -0600] "GET /NetLink/ HTTP/1.1" 302 -
63.85.xx.xx - - [05/Jan/2009:11:50:59 -0600] "GET /NetLink/NetLinkServlet?request=loginPrompt&destUrl=NetLinkServlet%3frequest%3dmainBrowser
HTTP/1.1" 200 -
63.85.xx.xx - - [05/Jan/2009:11:51:04 -0600] "GET / HTTP/1.1" 200 567
63.85.xx.xx - - [05/Jan/2009:11:51:04 -0600] "GET /MSC%20Corp%20logo%20medium.JPG HTTP/1.1"
200 14823
63.85.xx.xx - - [05/Jan/2009:11:51:08 -0600] "GET /netlink HTTP/1.1" 302 -
63.85.xx.xx - - [05/Jan/2009:11:51:08 -0600] "GET /NetLink/ HTTP/1.1" 302 -
63.85.xx.xx - - [05/Jan/2009:11:51:08 -0600] "GET /NetLink/NetLinkServlet?request=loginPrompt&destUrl=NetLinkServlet%3frequest%3dmainBrowser
HTTP/1.1" 200 -
63.85.xx.xx - - [05/Jan/2009:11:52:00 -0600] "GET / HTTP/1.1" 304 -
63.85.xx.xx - - [05/Jan/2009:11:52:00 -0600] "GET /MSC%20Corp%20logo%20medium.JPG HTTP/1.1"
304 -
63.85.xx.xx - - [05/Jan/2009:11:52:03 -0600] "GET /netlink HTTP/1.1" 302 -
63.85.xx.xx - - [05/Jan/2009:11:52:03 -0600] "GET /NetLink/ HTTP/1.1" 302 -
63.85.xx.xx - - [05/Jan/2009:11:52:03 -0600] "GET /NetLink/NetLinkServlet?request=loginPrompt&destUrl=NetLinkServlet%3frequest%3dmainBrowser
HTTP/1.1" 200 -



I've noticed that perhaps Apache is either not obtaining a required parameter or it can't
pass it along to the desired server... notice this line.

63.85.xx.xx - - [05/Jan/2009:12:00:11 -0600] "GET /NetLink/NetLinkServlet?request=loginPrompt&destUrl=NetLinkServlet%3frequest%3dmainBrowser
HTTP/1.1" 200 -


There should be a number at the end and not a "-"


Thanks for any assistance....




Carlos Bulleri
Network Engineer
(847) 439-2210 ext. 8225
Carlos.Bulleri@matsci.com<mailto:Carlos.Bulleri@matsci.com>




Mime
View raw message