httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Oliver Marshall <oliver.marsh...@g2support.com>
Subject [users@httpd] Debug logging when starting apache
Date Mon, 19 Jan 2009 13:24:27 GMT
Hi all,

When I set the logging level in apache to debug, then restart apache, SSH shows me the same
lot of LDAP configuration information twice. I get a handful of mod_authnz_ldap.c lines, then
some util_ldap.c lines, and then the same info shown again. Theres only one config file with
ldap info in it, and that info only appears once in that file.

The info is this;
***********************
* Restarting web server apache2
[Mon Jan 19 13:15:23 2009] [debug] mod_authnz_ldap.c(849): [20299] auth_ldap url parse: `ldap://10.1.37.250:389/OU=Users,OU=My
Company,DC=Company,DC=local?sAMAccountName?sub?(objectClass=*)'
[Mon Jan 19 13:15:23 2009] [debug] mod_authnz_ldap.c(858): [20299] auth_ldap url parse: Host:
10.1.37.250:389
[Mon Jan 19 13:15:23 2009] [debug] mod_authnz_ldap.c(860): [20299] auth_ldap url parse: Port:
389
[Mon Jan 19 13:15:23 2009] [debug] mod_authnz_ldap.c(862): [20299] auth_ldap url parse: DN:
OU=Users,OU=My Company,DC=Company,DC=local
[Mon Jan 19 13:15:23 2009] [debug] mod_authnz_ldap.c(864): [20299] auth_ldap url parse: attrib:
sAMAccountName
[Mon Jan 19 13:15:23 2009] [debug] mod_authnz_ldap.c(866): [20299] auth_ldap url parse: scope:
subtree
[Mon Jan 19 13:15:23 2009] [debug] mod_authnz_ldap.c(871): [20299] auth_ldap url parse: filter:
(objectClass=*)
[Mon Jan 19 13:15:23 2009] [debug] mod_authnz_ldap.c(951): LDAP: auth_ldap not using SSL connections
[Mon Jan 19 13:15:23 2009] [debug] util_ldap.c(1302): [20299] ldap cache: Setting shared memory
 cache size to 200000 bytes.
[Mon Jan 19 13:15:23 2009] [debug] util_ldap.c(1374): [20299] ldap cache: Setting search cache
size to 2024 entries.
[Mon Jan 19 13:15:23 2009] [debug] util_ldap.c(1350): [20299] ldap cache: Setting cache TTL
to -694967296 microseconds.
[Mon Jan 19 13:15:23 2009] [debug] util_ldap.c(1419): [20299] ldap cache: Setting operation
cache size to 2024 entries.
[Mon Jan 19 13:15:23 2009] [debug] util_ldap.c(1395): [20299] ldap cache: Setting operation
cache TTL to 600000000 microseconds.
[Mon Jan 19 13:15:23 2009] [debug] util_ldap.c(1741): [20299] ldap connection: Setting connection
timeout to 60 seconds.
[Mon Jan 19 13:15:23 2009] [debug] util_ldap.c(1715): LDAP: SSL verify server certificate
- FALSE
[Mon Jan 19 13:15:33 2009] [debug] mod_authnz_ldap.c(849): [20309] auth_ldap url parse: `ldap://10.1.37.250:389/OU=Users,OU=My
Company,DC=Company,DC=local?sAMAccountName?sub?(objectClass=*)'
[Mon Jan 19 13:15:33 2009] [debug] mod_authnz_ldap.c(858): [20309] auth_ldap url parse: Host:
10.1.37.250:389
[Mon Jan 19 13:15:33 2009] [debug] mod_authnz_ldap.c(860): [20309] auth_ldap url parse: Port:
389
[Mon Jan 19 13:15:33 2009] [debug] mod_authnz_ldap.c(862): [20309] auth_ldap url parse: DN:
OU=Users,OU=My Company,DC=Company,DC=local
[Mon Jan 19 13:15:33 2009] [debug] mod_authnz_ldap.c(864): [20309] auth_ldap url parse: attrib:
sAMAccountName
[Mon Jan 19 13:15:33 2009] [debug] mod_authnz_ldap.c(866): [20309] auth_ldap url parse: scope:
subtree
[Mon Jan 19 13:15:33 2009] [debug] mod_authnz_ldap.c(871): [20309] auth_ldap url parse: filter:
(objectClass=*)
[Mon Jan 19 13:15:33 2009] [debug] mod_authnz_ldap.c(951): LDAP: auth_ldap not using SSL connections
[Mon Jan 19 13:15:33 2009] [debug] util_ldap.c(1302): [20309] ldap cache: Setting shared memory
 cache size to 200000 bytes.
[Mon Jan 19 13:15:33 2009] [debug] util_ldap.c(1374): [20309] ldap cache: Setting search cache
size to 2024 entries.
[Mon Jan 19 13:15:33 2009] [debug] util_ldap.c(1350): [20309] ldap cache: Setting cache TTL
to -694967296 microseconds.
[Mon Jan 19 13:15:33 2009] [debug] util_ldap.c(1419): [20309] ldap cache: Setting operation
cache size to 2024 entries.
[Mon Jan 19 13:15:33 2009] [debug] util_ldap.c(1395): [20309] ldap cache: Setting operation
cache TTL to 600000000 microseconds.
[Mon Jan 19 13:15:33 2009] [debug] util_ldap.c(1741): [20309] ldap connection: Setting connection
timeout to 60 seconds.
[Mon Jan 19 13:15:33 2009] [debug] util_ldap.c(1715): LDAP: SSL verify server certificate
- FALSE
 [ OK ]
**********************

Is this normal output?

Olly

--
G2 Support
Online Backups

Email:  oliver.marshall@g2support.com<mailto:oliver.marshall@g2support.com>
Web:    http://www.g2support.com



Mime
View raw message