httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From André Warnier ...@ice-sa.com>
Subject Re: [users@httpd] Apache http server has stopped working
Date Fri, 28 Nov 2008 07:18:25 GMT
sojin wrote:
> Hi,
> 
> I've installed Apache 2.2.10 and PHP 5 on Vista.
> But when I tried to access a page (index.php with phpinfo() embedded) at my
> localhost, the php informataion page is getting displayed for 1-2 seconds
> and "Apache HTTP server has stopped working" window is appearing and the
> index.php page is not getting displayed after that..
> 
> I've tried to reinstall PHP and Apache using the install.bat with 
> "msiexec /i
> E:\ApacheHTTPServer2.2.10\apache_2.2.10-win32-x86-openssl-0.9.8i.msi" and
> ran the install.bat as "run as administrator". But the problem still
> prevails..
> 
> Any Idea what would be the issue?
> 
No.
But look in the logs. What do they say ?
The Apache logs are in (apache_install_dir)/logs, and there are also the 
Windows system logs : right-click on "my computer", choose "manage", 
then "event logs".


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message