httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From sojin <sojin...@gmail.com>
Subject [users@httpd] Apache http server has stopped working
Date Fri, 28 Nov 2008 00:50:30 GMT

Hi,

I've installed Apache 2.2.10 and PHP 5 on Vista.
But when I tried to access a page (index.php with phpinfo() embedded) at my
localhost, the php informataion page is getting displayed for 1-2 seconds
and "Apache HTTP server has stopped working" window is appearing and the
index.php page is not getting displayed after that..

I've tried to reinstall PHP and Apache using the install.bat with 
"msiexec /i
E:\ApacheHTTPServer2.2.10\apache_2.2.10-win32-x86-openssl-0.9.8i.msi" and
ran the install.bat as "run as administrator". But the problem still
prevails..

Any Idea what would be the issue?

Any info would be greatly appreciated

Rgds
Soj
 
-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Apache-http-server-has-stopped-working-tp20727556p20727556.html
Sent from the Apache HTTP Server - Users mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message