httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marc Fromm <Marc.Fr...@wwu.edu>
Subject RE: [users@httpd] directory contents not displaying
Date Thu, 23 Oct 2008 19:46:55 GMT
Problem solved. It turned out to be a php problem and some deprecated variables.

-----Original Message-----
From: André Warnier [mailto:aw@ice-sa.com]
Sent: Thursday, October 23, 2008 10:34 AM
To: users@httpd.apache.org
Subject: Re: [users@httpd] directory contents not displaying

Marc Fromm wrote:
[...]
If I manually enter the full path in the address bar to a specific directory
  then the contents are displayed.

[...]

That is the part that does not seem to make sense.
The server should not know the difference : whether you click on the tab
or enter the URL manually in the browser's URL bar, the same request
should go to the server.
If you have a different response, then it means that *not* the same
request is going to the server.  I would concentrate on that.
Look at the server's access log in both cases, to see the difference in
the requested URL.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message